Turizm Fakültesi’nde Avrupa Lezzetleri


Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi bölümü, International Week kapsamında farklı ülkelerden üniversitemize gelen Erasmus koordinatörleri ile yemek etkinliği (International Cooking) düzenledi.

Yapılan etkinlikte farklı ülkelerden gelen Erasmus koordinatörleri, gastronomi ve mutfak sanatları öğrenicileri ile birlikte kendi ülkelerine özgü yemekleri pişirdiler.

Portekiz, Macar, Romen, Slovak, İtalyan, Bulgar ve Polonya mutfaklarının yemeklerinin pişirildiği etkinlikte Erasmus koordinatörleri eğlenceli vakit geçirdi.

Pişirilen yemeklerden bazıları;

Polonya- Placki

Macaristan - Lecsó

Slovakya - Bryndzove Halusky

Romanya - Cozonac de Bucovına, Pasca





  • 2016-05-16 16:11:18
  • 5913