Türk sofralarında, yemeğe çorba ile başlanır, ana yemeğin yanında salata, pilav/makarna yenir, yemek sonrasında mevsimine göre meyve ve/veya tatlı yenilerek sofradan kalkılmaya çalışılır ancak bu kolay olmaz! Onca yemeğin üzerine sindirimi kolaylaştırmak için demli bir çaya ihtiyaç vardır. Ramazan ayında bu senaryoların daha da zenginleştiğini düşünürseniz, sağlığımız nereye doğru gidiyor? diye sormamak mümkün olmaz. Yanlış beslenme sonucu aldığımız kilolar da arkadan gelir ve vücudumuza uygun olup olmadığını bilmeden çeşit çeşit diyetler yaparız.
Vücudumuzun ihtiyacı olan beslenme alışkanlığını bitkilerin dünyasından aktarmak için Hijya Laboratuarı Müdürü Sn Keziban EVLİYAOĞLU,
28 Eylül Cuma günü
saat 12:30'da
Mersin Üniversitesi Prof Dr. Vural ÜLKÜ Konferans Salonunda,
Bitkilerin Sunduğu Fırsat konulu konferans verecektir.
Tüm basınımız ve Mersinliler davetlidir.
Konferans ücretsizdir.
- 2007-09-27 15:11:04
- 2578